2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Bayramda ücretsiz yolcu taşıdılar

Afyonkarahisar'da şehir içi taşımacılığını gerçekleştiren Tureks otobüs firması, bayram boyunca yolcularını bedava taşıdı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar'da şehir içi taşımacılığı yapan Tureks otobüs firması bayrama özel bir kampanya düzenledi.

Kurban Bayramı boyunca Tureks otobüslerinin şehir içinde 125 bini aşan yolcu taşıdığını söyleyen Tureks'in şehir içi ulaşımdan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Şanlı, Afyonkarahisar halkına hizmet etmekten mutlu olduklarını ifade etti. Geçen Ramazan Bayramı'nda da üç gün boyunca Afyonkarahisarlıları hiçbir ücret almadan taşıdıklarını hatırlatan Şanlı, "Şehir içi ulaşımına başladığımız ilk günden beri firma olarak hemşehrilerimizin memnun olmaları için elimizden geleni yaptık. Tureks firması olarak Kurban Bayramı'nda da 4 gün boyunca hemşehrilerimizi hiçbir ücret talep etmeden taşımayı uygun gördük. Kurban Bayramı'nda Tureks arabaları ile şehir içi yolculuk yapanların sayısı 125 bini aştı. Bu rakam tamamıyla araçlar içerisinde bulunan kamera sistemi ile araç başına 4 gün boyunca sayılarak yapılmıştır. Ben 125 bini aştığına eminim. Tureks şehir içi otobüs işletmesi olarak hemşehrilerime hizmet etmekte mutluyuz."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 17:05:02
Güncelleme :12 Aralık 2008 Cuma 17:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
natural mermer ltd şti IP: 78.169.96.xxx Tarih : 18.12.2008 21:37:54

teşekkürler türex yolun açık olsun afyon halkı minnittar kaldı çok bekledik bizi şehir eşkiyalarından kurtardınız ayrıca teşekkürler