1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Belediye personeli birlikte iftar açtı

BAŞKAN ÇOBAN, İFTARINI PERSONELİ İLE BİRLİKTE AÇTI

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, iftarı personeliyle birlikte açtı. Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğine, emekliye ayrılan belediye personeline plaket takdim edildi.

Belediye Sosyal tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi'nin bir aile olduğunu sevinçleri de üzüntüleri de birlikte yaşaması gerektiğini bu birlikteliğe çok önem verdiğini söyledi. Belediye personelinin üst kademeden en alt kademeye kadar hepsinin dert ve sıkıntılarına ortak olduklarını vurgulayan Başkan Çoban, personelin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar içerisinde olduklarını dile getirdi.

Personele kapısının daima açık olduğunu belirten Başkan Çoban, çalışanlar arasında ayrım yapmadan derdi ve sıkıntısı olanlar ile yakından ilgilenmek en önemli görevi olduğu söyledi.

Çoban şöyle devam etti, "Personelimizden bizimle görüşmek isteyen kim olursa olsun, her zaman görüşmeye dertlerini dinlemeye gayret ediyoruz. Başkan Yardımcısı arkadaşlarımdan da özellikle rica ediyorum. Özellikle kendilerine tabii olan müdürlüklerde ki alt birimlerdeki gerek memur, gerek sözleşmeli, gerek Belediye işçisi, gerek YÜNTAŞ işçisi hatta diğer hizmet satın aldığımız güvenlik veya temizlik işçilerini zaman zaman denetlesinler ve personelimizin dertleriyle ilgilensinler. Personelimizin de gönül rahatlığı ile çekinmeden Başkan Yardımcısına ve bizlere çok rahat gelebilmesi gerekir. Bu sene gerek memur çalışanlarımızdan gerekse işçi çalışanlarımızdan emekli olan arkadaşlarımız çalıştıkları süre zarfında şehrimize ve Belediyemize hizmet ettiler. Hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Emeklilik yaşantılarında eşleriyle çocuklarıyla tüm dostları ve sevdikleri ile mutlu bir yaşam diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından aralarında eski Başkan Yardımcılarından Mehmet Ali Koçer ile emekliye ayrılan memur ve işçi personel Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Sendika Başkanı Yücel Şahin'in tarafından şiltlerini verildi. İftar yemeğine Belediye Başkanı Çoban'ın yanı sıra, Belediye-İş Sendikası Başkanı Yücel Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, emekliye ayrılan personel ile çok sayıda memur ve işçi personel katıldı.

BAŞKAN ÇOBAN, İFTARINI PERSONELİ İLE BİRLİKTE AÇTI
BAŞKAN ÇOBAN, İFTARINI PERSONELİ İLE BİRLİKTE AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 12:32:01
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 00:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?