1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Belediyeden bir ilk daha

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK DAHA

Afyonkarahisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların belediye yemekhanesinden yararlanabilmeleri için yemek kartı dağıttı. İhtiyaç sahipleri, bu kart ile belediyenin yemek dağıtımı yaptığı 10 noktadan kartlarını göstererek yemek alabilecekler.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kart dağıtım töreni öncesi ihtiyaç sahibi ailelere belediye yemekhanesinde yemek verdi. Başkan Çoban, yemeğini de vatandaşlarla birlikte yedi. Masaları tek tek dolaşarak vatandaşların hal ve hatırlarını soran Çoban, çocuklara da oyuncak dağıttı. Yemek kartı dağıtımı esnasında bir açıklama yapan Çoban, "Sizlerden bir Allah razı olsun duymak bizler için çok önemli. Keşke herkes iş bulsa, evde tabiri caizse bir tarhana çorbası pişirse, bu her şeyden güzel

olur. Ancak dünyanın içinde bulunduğu kriz Türkiye'yi de etkiledi. İşsizliğe bağlı sıkıntılarımız maalesef devam ediyor. Ancak hayırsever Afyonkarahisar halkı gibi belediye de sizleri her zaman düşünüyor" diye konuştu.

Bugüne kadar günlük 750 kişilik yemek dağıttıklarını dile getiren Çoban, bu sayıyı artıracaklarını söyledi. Başkan Çoban, "Ben istiyorum ki evimizde ne yiyebiliyorsak, vatandaşlarımız o yemekleri az da olsa yiyebilsin. Tatlısını, tuzlusunu yesin. Her çeşit yemek sofralarında olsun. İşte size bir hayır kapısı. İşte size hem bu dünyada, hem öbür dünyada mutluluk verecek bir imkan. Bu imkanı size sunuyoruz. Bize gıda, et bağışında bulunursanız, biz bunları her mahallede ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.

Belediye, size bir telefon kadar yakın. Bizler bu işler için burada varız" dedi.

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK DAHA
AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK DAHA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 21:41:05
Güncelleme :28 Şubat 2010 Pazar 10:01:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?