1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Bengü 15 bin kişiye söyledi

SANATÇI BENGÜ ZAFER HAFTASINDA SAHNE ALDI

Büyük Taarruzun 88'inci yıldönümü çerçevesinde gerçekleştirilen Zafer Haftası etkinliklerinde ünlü sanatçı Bengü sahne aldı.

Afyonkarahisar Belediyesi fuar alanında düzenlenen konsere, yaklaşık 15 bin kişi katıldı. Bengü, söylediği parçalarla Afyonkarahisarlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Bengü hayranları, konsere özel hazırlanan dansçılarının gösterileri ile de tam bir görsel şölen yaşadı. Dansçılar kıyafetleriyle ilgi çekerken dans şovlarıyla da konsere gelen binlerce kişiyi kendinden geçirdi. Gecenin sonunda Bengü'ye Zafer Bayramı anısına üzerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kocatepe'deki silüeti yer alan bir şilt Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından hediye edildi.

Konsere olan katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şöyle konuştu: "Ramazan ayı içerisinde bulunmamız ve ertesi gün mesai günü olmasına rağmen 15 bin kişilik konser alanımız tamamen doldu. Demek ki hemşehrilerimiz Bengü'yü seviyor. Yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 88'inci yılı olan Zafer Bayramı'nda bizlerle birlikte olduğu için Bengü ve ekibine teşekkür ediyorum."

Konserde yer alan havai fişek gösterileri ise görenleri büyüledi. Rengarenk havai fişekler Zafer Bayramı kutlamalarını doruğa ulaştırırken, Bengü de konserini 30 Ağustos'a özel olarak 10. Yıl Marşı ile sonlandırdı.

SANATÇI BENGÜ ZAFER HAFTASINDA SAHNE ALDI
SANATÇI BENGÜ ZAFER HAFTASINDA SAHNE ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 14:58:01
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 17:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?