1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Bilim şenliği başladı

AFYONKARAHİSAR’DA BİLİM ŞENLİĞİ BAŞLADI

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bilim Şenliği’ Zafer Koleji'nde start aldı.

Bilim Şenliği’nin açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu, bilgilerin kitaplarda ve kafalarda olmasının artık yeterli olmadığını, teknik amaçlı kullanılması gerektiğini söyledi. Vali Yardımcısı Kişioğlu, “Eğitimde bilgiyi teknik ve üretim amaçlı kullanma yollarını öğrettiğimiz zaman istediğimiz yere varmış olacağız. Çocuklarımızın yaptıkları projeleri görmek hepimize mutluluk veriyor. Onların beyin gücü yarınlarımızı aydınlatacaktır” dedi..

70 öğrenci projesinin sergilendiği şenlikte Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen matematik ve fen bilimleri proje yarışmasında 33 bin 154 proje arasından ‘Türkiye Birincisi’ seçilen İscehisar İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Mevlüt Kaçar ve öğrencilerine teşekkür plaketi verildi.

Bilim Şenliği açılışına Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu'nun yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ile çok sayıda okul müdürü, öğretmen ve öğrenci katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2010 Salı 17:04:00
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 01:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?