1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Bilkay görevi devretti

BİLKAY GÖREVİ YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE DEVRETTİ

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevinden Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ali Bilkay, Afyonkarahisar Emniyet Müdürü olarak atanan İsmail Türkmenli'ye görevini devretti.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim töreni, yeni Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'nin emniyet müdürlüğü bahçesindeki tören mangasını selamlamasıyla başladı. Bilkay ve Türkmenli daha sonra makam odasına geçerek devir teslim defterini imzaladı. Türkmenli'ye görevinde başarılar dileyen Bilkay, "Görevi başarılı olacağından emin olduğum bir arkadaşıma teslim ettim" diye konuştu.Türkmenli de, daha önceden tanıdığı başarılı bir meslektaşı olan Ali Bilkay'dan görevi devralmaktan gurur

duyduğunu söyledi.

Emniyet müdürleri İsmail Türkmenli ve Ali Bilkay, emniyet müdürlüğünde bir süre görüştükten sonra Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti. Müdür Bilkay'ın görev yaptığı süre içerisinde zaman mefhumu gözetmeden başarılı işlere imza attığını belirten Vali İmga, Bilkay'a yeni görev yeri Sakarya'da başarılar diledi.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli de Vali İmga ile Ankara Emniyet Müdürü Yardımcısı olduğu dönemde birlikte hizmet verdiklerini, Afyon'da birlikte yine hizmetlere devam edeceklerini anlattı.

Afyonkarahisar'dan huzurlu bir şekilde ayrıldığını dile getiren Bilkay da, makamı başarılı bir görev adamına bıraktığını belirterek şöyle konuştu: "Ben en mutlu günümü yaşıyorum. Bu emaneti benden daha ilerilere götürecek bir kardeşime bırakıyorum. Gönül rahatlığı içerisinde Afyonkarahisar'dan ayrılıyorum. Afyonkarahisar halkı bana hakkını helal etsin. Sayın valimizle birlikte diyalogumuzun devam edeceğine inanıyorum."

BİLKAY GÖREVİ YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE DEVRETTİ
BİLKAY GÖREVİ YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE DEVRETTİ
BİLKAY GÖREVİ YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE DEVRETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 15:11:03
Güncelleme :22 Ocak 2010 Cuma 14:04:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?