1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Bilkay veda ediyor

EMNİYET MÜDÜRÜ BİLKAY, BASIN MENSUPLARIYLA VEDALAŞTI

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Ali Bilkay, basın mensupları aracılığıyla Afyonkarahisarlılara veda etti.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek müdürlük binasında veda toplantısı düzenledi.

Afyonkarahisar'da çok iyi bir uyum yakaladıklarını belirten Bilkay, basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bilkay, konuşmasında "Bize ışık tuttunuz. Basın bizim için rehber oluyor ve bize yol gösteriyor. Afyonkarahisar'da 13 ay görev yaptım. Çok güzel dostluklarım oldu ve iyi duygularla buradan ayrılıyorum" dedi. Hiçbir kimseye kırgınlığı olmadığını söyleyen Bilkay, devlet görevi yaptığını ve bunun bir bayrak yarışı olduğunu anlattı. Polisin halkın güvenliğini sağladığını anlatan Bilkay, şöyle konuştu: "Teşkilatımız canı pahasına görev yapıyor. Vatandaşlarımızın polise olan desteklerini sürdürmesini istiyorum. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Vatandaşlarımız da can güvenliğini sağlayan polise destek vermeye devam etsinler." Vatandaşlardan helallik isteyen Bilkay, Perşembe günü saat 13.30'da teşkilat mensuplarınca uğurlanacağını söyleyerek, uğurlamaya vatandaşlarında katılabileceğini dile getirdi.

Bilkay, yeni İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'ye görevi teslim edeceğini ve Afyonkarahisar hakkında bilgi vereceğini söyledi. Basın mensupları tarafından Müdür Bilkay'a yaptığı açıklamaların yer aldığı CD ve büyük taarruz emrinin verildiği Kocatepe sırtlarında yer alan Atatürk Anıtı fotosunun bulunduğu tablo hediye edildi. Bilkay, daha sonra emniyet binası önünde gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

EMNİYET MÜDÜRÜ BİLKAY, BASIN MENSUPLARIYLA VEDALAŞTI
EMNİYET MÜDÜRÜ BİLKAY, BASIN MENSUPLARIYLA VEDALAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 17:02:03
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 18:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?