1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Bin öğrenciye spor malzemesi

BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI YARDIM

Afyonkarahisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve başarılı bin ilköğretim okulu öğrencisine ayakkabı, forma, şort, tozluk ve eşofman takımından oluşan spor malzemesi dağıtıyor. Spor malzemelerinin dağıtımına Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan başlandı.

Okulda düzenlenen törende Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım öğrencilere spor malzemelerinden oluşan set hediye etti.Başkan Çoban, öğrencilere dağıtacakları spor malzemelerinin hepsini Afyonkarahisarlı hayırseverlerden temin ettiklerini belirtti.Geçtiğimiz hafta da Diyarbakır'daki çocuklara verilmek üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne spor malzemelerinden oluşan 258 set gönderdiklerini hatırlatan Başkan Çoban, şimdi de şehir merkezindeki ilköğretim okullarında okuyan bin öğrenciye spor malzemeleri dağıtacaklarını söyledi.

Beden eğitimi öğretmenlerinin, öğrencilerin ayakkabı numarası ile eşofman ve forma bedenini belediyeye bildirdiğini kaydeden Başkan Çoban, "Biz de bildirilen ayakkabı numarası, eşofman ve forma bedenine göre tasnif yaparak okullarımıza dağıtıyoruz. Toplam sayı bin olacak. Talebe göre bu rakamı artırma imkanımız var. Bu konuda da hazırlığımızı yaptık” diye konuştu.

BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI YARDIM
BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 14:01:05
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 11:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?