1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Birliktir ailesinin mutlu günü

BİRLİKTİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'in oğlu Birlik Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Birliktir ve Bayram Dağ'ın kızı Sultan Dağ, Korel Termal Otel'de düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Korel Termal Otel'de düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde Mehmet Demirci tarafından ilahi konseri verildi. İlahi konserinin ardından sahne alan Recep Demirkaynak, seviyeli esprileri ve farklı stand-up showu ile düğüne katılan davetlilere eğlence dolu dakikalar yaşattı. Sema gösterilerinin yapıldığı düğünde davetliler kendilerinden geçtiler. Birliktir çiftinin nikahını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıyarken, nikah şahitliklerini misafirlerden Seyid Fethullah Yeşilyurt, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca ve Halil Aydoğan yaptılar. Nikah sonrasında birer konuşma yapan nikah şahitleri genç çifte ömür boyu mutluluk ve huzur dilediler.

Nikah töreninin ardından düğün pastasını kesen genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Manevi duygular ve mutluluğun bir arada yaşandığı düğüne, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Aydoğan, Ahmet Koca, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Baro Başkanı Mümtaz Akıncı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 6. Konya Bölge Birliği Başkanı Mehmet Baybağan, AKSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, ESOB Başkanı Kadir Konak, Onursal Başkan İbrahim Kavas, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Organize Sanayi Bölgesi

Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Celal Bursalıoğlu, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, oda başkanları gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. İlahiler eşliğinde sona eren düğün merasimine katılanlara ve çiçek gönderenlere teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

BİRLİKTİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
BİRLİKTİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
BİRLİKTİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 20:32:03
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 00:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?