3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Bisiklet yarışları nefes kesti

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bisiklet yarışları düzenlendi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Özel Zafer Eğitim Kurumları ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen yarışın startını Vali Yardımcısı Ömer Adar verdi. Atatürk Stadı önünden verilen startla başlayan yarış, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Büyük bir çekişme içerisinde geçen yarışta 13-17 yaş grubunda Müdür Çelikbaş birinci olurken, ikinciliği Fahrettin Kağan Çöygün, üçüncülüğü de Mehmet Emin Üreten elde etti. Birinci olan Müdür Çelikbaş'ın bisiklet hediyesini, madalyasını ve belgesini Vali Yardımcısı Ömer Adar takdim etti. İkinci olan Fahrettin Kağan Çöygün'ün madalya ve belgesini Özel Zafer İlköğretim Okulu Müdürü Emin Akman, üçüncü Mehmet Emin Üreten'in madalya ve belgesini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Faruk Bayram takdim etti.

18-24 yaş grubunda ise birinciliği Abdullah Ahi elde ederken, Tolga Deniz ikinci ve Bekir Seyrenbaş ise üçüncü oldu. Birinci olan Abdullah Ahi'nin bisiklet ve hediyelerini İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel verdi. İkinci Tolga Deniz'in ödülünü Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Dinçgez, üçüncü Bekir Seyrenbaş'ın ödülünü de Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Şehitoğlu takdim etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 22:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?