2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Çalımbay'dan Unakıtan'a övgüler

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın "mükemmel" bir insan olduğunu belirterek, "Maddi manevi elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama bakanımıza o kadar yüklenmek yanlış olur" dedi.


Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı'nın oğlu Afşin ile Gülbeyaz Kösedağ'ın düğün törenine katılmak için Afyonkarahisar'a gelen Rıza Çalımbay, Süper Lig'e yeni çıktıkları için bazı problemlerin olduğunu söyledi. İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Çalımbay, kadronun yüzde 80'ini kurduklarını belirterek, "Esas takımın kilit oyuncularını alamadık. Yönetimin yoğun uğraşı var. İnşallah en iyi kadromuzu oluşturacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız. Bu seneki hedefimiz ligi iyi yerde bitirmek. Ama önümüzdeki sene, hedefi olan bir takım olacağız. Bu sene çok transfer yapıyoruz. Yabancı almamız gerekiyor, takviye gerekiyor. Bolu kampımızı bitirdik. 22 Temmuz'da Avusturya'ya gidip 4 hazırlık maçı yapacağız. Takımı orada oturtmuş olacağız. Bu süreç bizim için çok önemli" diye konuştu.


Kampta kavga ettikleri için satış listesine konulan İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'le ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Çalımbay, "Her takımda olan şeyler. Ama bunun Beşiktaş'ta olması üzücü. İkisi de takım kaptanı. Olayın öncesine bakılması lazım. İkisi de kaliteli insan. Bu olaylar kendi içinde çözülmeli. Her takımda böyle sorun olur. Bence ikisini de kaybetmemek gerekiyor. İkisi de Türk futbolu için örnek insan. Belki o anda bir öfkeye kapılmışlardır. Zamanla Beşiktaş bunu kendi içinde halledecektir" diye konuştu.

Eskişehir Milletvekili olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a da övgüler yağdıran Çalımbay, "Maddi manevi elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama bakanımıza o kadar yüklenmek yanlış olur. Bakan tüm Türkiye'nin bakanı. Oranın da milletvekili. Her zaman yanımızda. Gerçekten mükemmel bir insan. Gittik konuştuk. Her türlü desteği vereceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 15:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?