30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Çatışmada ölen baba-oğul toprağa verildi

Afyonkarahisar'da iki ailenin karıştığı silahlı çatışmada hayatını kaybeden baba ile oğlu toprağa verildi. Aynı çatışmada ölen Sarıkaya ailesine ait 5 kişinin cenazesi ise güvenlik nedeniyle öğleden sonra toprağa verilecek. 

Sabah erken saatlerde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgundan alınan İbrahim Ulukuş ile oğlu Şevket Ulukuş'un cenazesi, bir kamyonetle Fethibey Beldesi'ne getirildi. Cenazeler, dua edilmek üzere evlerinin önüne götürülürken, burada yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bazı cenaze yakınları, görüntü almak isteyen basın mensuplarını engellemeye çalıştı. 

Bu arada jandarma ekipleri, belde içerisinde ve cenaze namazının kılınacağı mezarlık çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. İbrahim Ulukuş ve oğlu Şevket Ulukuş'un cenazeleri, ayrı ayrı kılınan namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Bu arada cenazelerden bir tanesi, musalla taşı olmaması nedeniyle mezarlık önündeki pancar yığınlarının yanına bırakıldı. 

Halen Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgunda tutulan Sarıkaya ailesine ait 5 cenazenin de, güvenlik gerekçesiyle öğleden sonra defnedileceği bildirildi. 

Afyonkarahisar merkeze bağlı Fethibey Beldesi'nde daha önceden aralarında husumet bulunan Ulukuş ve Sarıkaya aileleri arasında dün sabah çıkan silahlı çatışmada Adem Sarıkaya, eşi Zatinur, kızı Nadiye, kardeşi Abdullah ve yeğeni Mehmet olay yerinde, Ulukuş ailesinden ise baba İbrahim ve oğlu Ahmet Ulukuş kaldırıldıkları Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 12:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?