4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

'Çay'a kalıcı hizmetler yapacağız'

Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çay İl Genel Meclisi üyesi adayı Cengiz Dursun, Çay'a hak ettiği hizmeti getirmek için aday olduğunu söyledi.

Çay ilçesinin, bağlı belde ve köylerinin AKP iktidarı döneminde yeterli hizmeti alamadığını anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Çay İl Genel Meclisi üyesi adayı Cengiz Dursun, seçildiği takdirde Çay'a yapılacak hizmetlerin takipçisi olacağını bildirdi.

Çay ilçesinin, beldeleri ve köylerin AKP hükümeti döneminde yeterli hizmet alamadığını anlatan Dursun, şöyle konuştu: "Çay ilçemize bağlı 8 belde 14 köy bulunmaktadır. Çay öksüz bir çocuk gibi. Bu öksüz çocuğa bakılmamakta ve yeterli hizmeti alamamaktadır. Çay halkı eski ve güzel ilçesini istiyor. Çay'a hizmet yaptım diyenleri görüyoruz. Baktığımızda klasik yatırımlar adı verdiklerini yapmakla hizmet yapılıyorsa bizim yapacaklarımızı anlatmamıza gerek yok. Çünkü biz seçildiğimiz de İl Genel Meclis üyesi olduğumuzda Çay ilçemize ve belde ve köylere hak ettiği hizmeti vereceğiz."

Çay'a gelecek hizmetlerin takipçisi olacağını anlatan Dursun, "Çay'ı yeniden şirin ve güzel bir ilçe yapmak istiyoruz. Bizler göz boya usullerinden kaçınarak kalıcı ve halkın kullanabileceği hizmetleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 13:31:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?