2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Cem Yılmaz'a fahri hemşehrilik

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde AROG'un devam filmini çeken ünlü komedyen Cem Yılmaz, beldede düzenlenen Kültür ve Turizm Şöleni'ne katıldı. Yılmaz, yaptığı esprilerle şölene damgasını vurdu.

Döğer beldesinde düzenlenen 5. Kültür ve Turizm Şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Şölene, beldede AROG'un devam filmini çeken ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın da katılması, şölene olan ilgiyi artırdı. Şölendeki etkinlikleri, üzerindeki şalvar tipi bir kıyafetle protokol heyetiyle beraber izleyen Yılmaz, bayanların ve çocukların ilgi odağı oldu.

Şölende görev alan zabıtalar, çocukları Yılmaz'ın etrafından uzaklaştırmakta güçlük çekti. Burada bir konuşma yapan ünlü komedyen, çekimlerini sürdürdüğü AROG
filmi hakkında bilgiler verdi.

Filmin 6 ay sonra beyaz perdede seyirciyle buluşacağını söyleyen Yılmaz, "Film çekmek çok eğlenceli bir iş belki ama çeşitli zorlukları var. Bugün sadece bir boş günümüz oldu ve bu boş günümüzde de sizlerin aranızdayız. Burada sizlerle vakit geçirmekten çok mutluluk duydum. Bu filmimizi Aralık ayında izleyebilmeniz için çekimlerine devam etmemiz gerekiyor. Bazen sete misafirler geliyor.

Diyorlar ki; 'Biraz durun da sohbet edelim.' Biz durursak, Aralık ayında perdede film olmayacak. O nedenle böyle yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Şölen etkinlikleri kapsamında yapılacak olan cirit gösterilerinde hayranlarının dikkatli olmasını isteyen Cem Yılmaz, kendisini cep telefonlarıyla görüntüleyen vatandaşlara da esprili bir dille uyarıda bulunarak, "Beni çektiğiniz kadar, film çektiğimiz bölgedeki tarihi mekanları çekip dağıtsanız, burası daha tanınan ve ziyaret edilen bir bölge olur" dedi.

Konuşmasının ardından Döğer Belediye Başkanı Ömer Güngör tarafından, fahri hemşerilik plaketi verilen Yılmaz, "Hemşerilik öyle kolay bir iş değil. Bazı sorumlulukları var. O nedenle, şimdi tek tek hepinizle ilgilenip, isteklerinizi dinleyeceğim. Sahneye çıkanlar böyle vaatler verirler. Şimdi söz veriyorum. İlk olarak bu cep telefonlarındaki fotoğraf ve görüntü çekme işini kaldıracağım" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, sahneden ineceği sırada bir hayranı tarafından kendisine atılan çiçeği de yerden alarak tekrar hayranına attı. Ünlü komedyen, 10 yıl önce Batman'da gazi olan Seyhan Kasal isimli bir gaziyle de yakından ilgilendi.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 14:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?