1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Cesedi parçalayan cani yakalandı!

VAHŞİ CİNAYETİN ARDINDAN

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Kemal Gözel'i dün öldürdükten sonra yol kenarına atan zanlının yakalandığını bildirdi.

Afyonkarahisar'da, 56 yaşındaki Kemal Gözel öldürüldükten sonra yol kenarına başı, kolları ve bacakları parçalanıp atılmıştı.

Olayla ilgili Vali Haluk İmga, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve Asayiş Şube Müdürü Musa Sürer ile birlikte basın mensuplarına bilgi verdi. Vali İmga, dün sabah Kemal Gözel'i öldürdükten sonra yol kenarına başını, kollarını ve bacaklarını parçalayıp üç ayrı yere atan S.H. (32)'nın yakalandığını söyledi. İl merkezinde birkaç ayrı bölgede erkek cesedine ait bulgular bulunduğunu anlatan İmga, şöyle konuştu: "Olayla ilgili emniyetimiz gerekli çalışmayı başlattı ve neticeye ulaştı. Üzerinde hiç elbise olmayan ve çevrece tanınmayan kimliği belirsiz maktulün kimliğinin Susuz beldesine kayıtlı Kemal Gözel olduğu tespit edildi. Kasten adam öldürme olayının faalinin yakalanması için ölen kişinin tanıdığı bütün kişilerle görüşüldü. Gözel'in en son 18 Ocak 2010 Pazartesi günü saat 18.20'de il merkezine geldiği ekiplerimizce tespit edildi. İl merkezinde sürekli görüştüğü ve beraber zaman geçirdiği kişiler üzerinde çalışma yapıldı ve bu arada cinayeti kendisinin işlediğini itiraf eden S.H. emniyet ekiplerimizce yakalandı. Şüphelinin olayda kullandığı bıçak attığı yerde bulundu. Ev içerisindeki suça ait iz ve deliller muhafaza altına alındı. Şüpheli hakkında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilecek."

Cinayetin işlenmesine karşılık kısa sürede sonuca ulaşan polisi kutlayan Vali Haluk İmga, şunları söyledi: "İl emniyet müdürü örnek bir çalışma sonucu sonuca ulaşmıştır. Cinayetin neden işlendiği konusunda tahkikat henüz devam ediyor. Cumhuriyet savcılığımız olayın her boyutunu detaylı inceleyecek. Onların elde edeceği sonuca göre yargı süreci sonuçlanacaktır. S.H.'nın cinayeti tek başına işlediği yönünde kanaatimiz var. 32 yaşında. Daha önce tanışıklığı çok geçmişe dayanmıyor. Son günlerde bir tanışıklık söz konusu. Her ihtimal kaydadeğer. İki ay önce emekli olmuş. S.H.'nın şu an göründüğü kadarıyla herhangi bir işi yok. Konu derin bir şekilde araştırılıyor. Bu tür uzuvların parçalanması şeklindeki cinayetlere karşı bir hassasiyet oluştu. Çok detayına girmek istemiyoruz. Failin ele geçirilmesi ile kamuoyuna duyurmayı görev bildik. Ama bu bıçakla gerçekleştirilmiş bir cinayet."

VAHŞİ CİNAYETİN ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 17:28:01
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 10:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?