1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Cezaevinde personel kaynaşma günü

AFYON AÇIK CEZAEVİNDE PERSONEL KAYNAŞMA GÜNÜ DÜZENLENDİ

Afyon Açık Cezaevi Müdürlüğü tarafından organize edilen, yeni ve eski personelin bir araya geldiği yemekte açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, cezaevi hizmetlerinin Adalet hizmetleri içerisinde önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 3'üncüsü gerçekleşen Afyon Cezaevi emekli personeli ve yeni personeli dayanışma ve kaynaşma yemeği, Açık Cezaevi bahçesinde düzenlendi. Yemekte konuşan Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, Adalet hizmetleri içerisinde önemli bir yer tutan Cezaevi hizmetlerinin, her zaman çalışanı için de büyük meşakkatler, büyük fedakarlıklar isteyen bir görev olduğunu söyledi. Erol, "Sizler 25-34 yıl arasında sürdürülen bu hizmetleriniz içerisinde tüm mahkumların dertleriyle dertlenip, çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Görevlerinizi yaparken de, onlarla birlikte onların cezalarıyla da ceza çekiyorsunuz” dedi.

Konuşma sonrası düzenlenen yemekte Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol’ın yanı sıra, Hakim Mustafa Kaplan, Açık Cezaevi Müdürü Sedat Karaca, Cezaevi eski Müdürü Osman Şahin, cezaevi emekli personelleri ile çalışmakta olan personelleri de katıldı.

AFYON AÇIK CEZAEVİNDE PERSONEL KAYNAŞMA GÜNÜ DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 10:22:00
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 16:00:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?