3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

CHP'de Kanyılmaz güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu sonunda mevcut Başkan Naci Kanyılmaz, tekrar seçildi.

Afyon Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen olağan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divanın oluşturulmasının ardından faaliyet raporu okundu. Kongrede Divan Başkanı seçilen CHP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe, hükümeti eleştirdi. Ünlütepe, "Çiftçinin ezildiği, toplum olarak ortadan kaldırılmaya çalışıldığı, ay sonunda işçinin maaşını ödeyemeyen bir esnaf. Ayda 4 sefer benzine zam yapılmaz. Sistem işçiyi, çiftçiyi, alınteri ile geçinen esnafı mahkum eden bir sistemdir" dedi.

CHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı Başkanı İhsan Aydoğmuş, Türkiye'deki ekonomik durumun dünden farklı olmadığını öne sürerek, "Halkımız rahatlamamıştır. Türkiye, okyanusta arızalanmış gemi görünümündedir. Bu geminin kaptanı hükümet değildir. Bu geminin kaptanı, IMF, ABD ve AB'li kaptanlardır. En kısa zamanda bu ülkeler tarafından yönetilen ülke olmaktan çıkmalıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından delegeler, adayların çoğunluk sağlaması için imza attı. 2 adayın yarıştığı ve 147 delegenin imza attığı kurulda, Yalçın Görgöz toplam 26 oy alarak, adaylık için gerekli çoğunluğu sağlayamadı. Mevcut Başkan Naci Kanyılmaz ise, 121 imza topladı. Genel kurul sonunda Kanyılmaz

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2005 Pazar 16:37:40
Güncelleme :10 Temmuz 2005 Pazar 18:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?