1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

CHP'li gençler Kocatepe’ye yürüyecek

CHP’Lİ GENÇLER ZAFER HAFTASINDA KOCATEPE’YE YÜRÜYECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Umut Tunç, zafer haftasında CHP’li gençlerin Büyük Taarruz emrinin verildiği Afyonkarahisar Kocatepe'ye yürüyüş gerçekleştireceklerini söyledi

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Gençlik Kolları Genel Başkanı Tunç, Ağustos ayında gerçekleşecek olan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Kocatepe'ye ikinci defa yürüyeceklerini söyledi. Gençlik yürüyüşünü bu sene engellemelere rağmen ikinci kez düzenleyeceklerini belirten Tunç, "Artık Cumhuriyet Halk Partisi her yerde olacaktır. Önümüzdeki Ağustos’ta Zafer Bayramı programında ikincisini düzenleyeceğimiz yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz emrinin verildiği Kocatepe'ye yürüyeceğiz. Türkiye'nin dört bir yanından gelen, Kuva-ı Milliye ruhu taşıyan ve bu ülkenin bağımsızlığı için mücadeleyi kendine amaç edinmiş genç arkadaşlarımızla birlikte Kocatepe Yürüyüşü'nde bulunacağız. Kocatepe ruhunu anlamış ve ileriye taşımış olacağız. Tam bağımsızlık amacıyla ve İkinci Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak amacıyla da Afyonkarahisar'da olacağız" diye konuştu.

CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Veli Koçak'ta, bu sene ikincisini düzenleyecekleri Kocatepe yürüyüşü güzel geçmesi isteğinde bulundu.

CHP’Lİ GENÇLER ZAFER HAFTASINDA KOCATEPE’YE YÜRÜYECEK
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 16:06:04
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 15:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?