4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

CHP'li Ünlütepe belde turunda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe, yerel seçim çalışmalarını ilçe ve belde ziyaretleriyle sürdürüyor.

29 Mart yerel seçim çalışmalarını hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı, ilçe ve belde ziyaretlerine devam ediyor. İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı ve Ayazini beldelerindeki Belediye Başkan adaylarına destek vermek üzere çalışmalarını sürdüren CHP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe ve beraberindekiler ilk olarak Yaylabağı beldesinde CHP Belediye Başkan adayı Ahmet Kesgin'in seçim bürosunun açılışını yaptı.

Kar ve soğuğa rağmen büyük yoğunluk arasında Yaylabağı beldesinde karşılanan Milletvekili Ünlütepe, burada partililer ve belde halkı ile buluşarak yeniden Yaylabağı beldesinde Ahmet Kesgin'in kazanması için söz istedi.

Yaylabağı'ndaki seçim bürosu açılışından sonra Ayazini beldesine geçen CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ünlütepe, burada büyük coşkuyla karşılandı. CHP Ayazini Belediye Başkan adayı Kuddüsi Öztürk'e destek için beldeye gelen Ünlütepe ve beraberindekiler belde halkı tarafından alkışlarla karşılandı.

Ayazini beldesini kapatmaya çalışanların seçmenden oy isteyeceğini ifade eden Ünlütepe, "Sizin AKP'den Belediye Başkanınızı kendi partisindeki milletvekilleri kabul etmedi. Fakat ben onun sorunlarını dinlemek için kabul ettim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 23:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?