4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Çoban, yönetim kurulunda konuştu

Geçtiğimiz Cumartesi günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Burhanettin Çoban, Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

DSİ'nin yaptığı 20 dev tesisin İzmir Halkapınar kapalı spor salonunda yapılan toplu açılışında bazı il ve ilçe Belediye Başkan adaylarını açıklayan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak Ak Parti eski il başkanı Burhanettin Çoban'ı açıkladı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının yönetim kurulu toplantısına katılan Belediye Başkan adayı Çoban, burada yönetim kurulu üyelerine teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında Afyonkarahisar halkı için çalışacağını vurgulayan Belediye Başkan adayı Çoban, "Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

İl Başkanı Mehmet Zeybek ise, "Genel Merkezin takdirleri ile Burhanettin Çoban Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir. bundan sonraki hedefimiz Afyonkarahisar belediyesi ile birlikte ilçe ve belde belediyeleri kazanmaktır" diyerek konuştu.

Yapılan toplantının ardından yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkan adayı Çoban'ı tebrik ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 12:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?