1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Çoban muhtarlık binası açtı

BELEDİYE BAŞKANI ÇOBAN MUHTARLIK BİNASI AÇTI

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, projesi Afyonkarahisar Belediyesi tarafından hazırlanan ve hayırsever bir işadamının katkılarıyla tamamlanan Kanlıca Mahallesi muhtarlık binasının açılışını gerçekleştirdi.

Kanlıca mahallesi muhtarlık binasının açılışında konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, önümüzdeki yıldan itibaren muhtarlık binaları için sadece projesini vermekle yetinmeyeceklerini, gerekirse prefabrik örnek bir yapı oluşturarak inşaatına da katkı yapacaklarını ifade etti. Başkan Çoban, muhtarların talep ve önerilerine öncelik vermeye gayret ettiklerini ve bir takım oluşturarak çalışma sergilemek istediklerini belirterek, "Muhtarlar Valilik ve belediye ile halk arasındaki birinci köprü. Tüm mahallelerde böyle güzel binaların olmasını gönüldün arzu ediyorum. Gazi Mahallesi'ndeki pazar alanında mutlaka bir muhtar odası yapacağız. Devlet Hastanesi karşısında yapılan iş merkezinde de bir muhtar odası yapacağız. Bina olan yerlere katkıyı yapacağız, olmayan yerlerde de hem proje hem de inşaatına katkıda bulunacağız" şeklinde konuştu.

Kanlıca Mahallesi muhtarı Ahmet Karaali ise 8 ayda tamamlanan ve projesi Afyonkarahisar Belediyesi tarafından hazırlanan muhtarlık binası için emeği geçen hayırsever işadamı ve herkese teşekkür etti. Açılış törenine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yanısıra Hava Meydan Komutanı Hv. Kurmay Albay Seyfullah Sönmez, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ile mahalle sakinleri katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI ÇOBAN MUHTARLIK BİNASI AÇTI
BELEDİYE BAŞKANI ÇOBAN MUHTARLIK BİNASI AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 18:09:03
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 09:29:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?