4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Çoban yine 'iftira' dedi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, hakkındaki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Burhanettin Çoban, AK Parti Genel Merkezi'nin, başkan adaylarının canlı yayında tartışma programlarına katılmalarına izin vermediğini söyledi.

"Kaldı ki biz, iftiralarla, belden aşağıya vuran kişilerle karşı karşıya konuşmanın lüzumsuz olduğunu düşünüyoruz. Halkımız zaten olan biteni görüyor. Memleketinin bakanı, milletvekili ve başbakanı ile uğraşan bir belediye başkanının ilimize ne verebileceğini halkımız çok iyi biliyor" dedi.

Kendilerinin ve genel merkezin düzenli anket yaptırdığına da değinen Çoban, "Anket sonuçlarını açıklamıyoruz. Ama şunu bilin ki bize en yakın partinin yüzde 20 puan önündeyiz" diye konuştu.

"ŞAHSIMA KARALAMA VE İFTİRA ATILMAKTADIR"
"Seçimlere az bir zaman kala böyle bir basın toplantısı yapmak istemezdim" diyen Burhanettin Çoban, son hafta içersinde seçimi kaybedeceğini anlayan bir partinin belediye başkan adayının iftiralarını ve karalamalarını en üst düzeye çıkardığını savundu.

Seçim kampanyası boyunca kendisinin ve arkadaşlarının partilerin ve adaylarının aleyhinde konuşmamaya özen gösterdiğini belirten Çoban, her zaman şehrin sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözeceğini ve projelerini anlattığını kaydetti. Çoban, "Şahsımla ve ailemle ilgili öyle çirkin ve belden aşağı karalama ve iftiralar yapılmaktadır ki, bu yola başvuranları ve bu çirkin işe alet olanları Cenabı Hakk'a havale ediyorum.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 21:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rafet kartal IP: 78.166.59.xxx Tarih : 26.03.2009 14:38:20

insanın ailesine atılan iftira varsa çok ayıp insanlığa sığmaz.ancak somut sorular var sayın çoban bu her yerde soruluyor buna cevapda vermiyorsunuz.4 mayıs 2009 da adana ağır ceza mahkemesinde özel hazırlanmış salonda üç ayrı suçtan mahkemeniz var mı bunları açıklarmısınız.ayrıca afyon da 10.000 e yakın icra dosyası olduğu söyleniyor bunlardan elde ettiğiniz faiz gelirlerini açıklarmısınız.(muhterem babanız eli öpülesi insan siz gibi faiz ve ranta bulaştımı.)cumhuriyet tarihinde devletin hangi bakanı ve bütçe komisyon başkanı şaibeli bir başkan adayına bu kadar açık destek gösterdi.acaba gökçek gibi seninde elinde onları zor duruma düşürecek belge var.6 senelik il başkanlığın döneminde bacanağın ne kadar gayrimenkul ve servet edindi israilli ler le afyon daki ilişkileri neler.iflasın eşiğinden korkunç servete ulaşan bu insanlar kim.saygılarımla.