2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Çocuğunu hastaneye terketti

Afyonkarahisar'da bir bebek, hastanenin acil servisine terk edildi. Bebeği hastaneye bırakan ve babası olduğu tahmin edilen şahıs, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne gelen bir şahıs, bebeği Acil Servis'in girişindeki sedyeye bırakarak dışarıya çıktı. Hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen şahsın bebeği bıraktıktan sonra ayağındaki beyaz spor ayakkabıları da değiştirdiği gözlendi. Dışarıya çıktıktan yaklaşık 5 dakika sonra yine güvenlik kamerasına takılan şahıs, karşı caddeden hastaneye bakarak kayıplara karıştı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Müşteba Sevil, güvenlik kamerası kayıtlarına göre, sabah 05:00 sıralarında bir şahsın kucağındaki bebekle hastaneye giriş yaptığını söyledi. Şahsın 2 dakika içinde hastaneden çıktığını belirten Sevil, "Acil servisimizin eczanesinde çalışan bir arkadaşımız, hava almak için dışarı çıktığı sırada bir çocuk ağlaması sesi duyuyor. Hastanenin acil servisinde bulunan sedyelerin üzerindeki bebeği gören arkadaşımız hemen polisi arıyor. Gelen polisler, çocuğu alıyorlar ve muayene edilmesi için Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürüyorlar. Çocuğumuzun sağlık durumu iyi. Çocuğun babası bulunamadı. Bulunması için elimizdeki güvenlik kamerası kayıtlarını savcılığa verdik" dedi.


Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde müşahade altına alınan ve doktor kontrolünden geçirilen bebek, daha sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. 0-6 Yaş Çocuk Yuvası'na yerleştirilen bebeğe henüz isim konulmadığı öğrenildi.

..
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 14:45:36
Güncelleme :11 Haziran 2008 Çarşamba 20:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?