2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

ÇYDD'den anlamlı etkinlik

Afyonkarahisar Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, (ÇYDD) Methiye Dumlu İlköğretim Okulu öğrencilerine tarihimizi ışık tutan "120" isimli sinema filmini izlettirdi. 

Çanakkale Zaferi'nin 93. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle ÇYDD sponsorluğunda Methiye Dumlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarihimizi ışık tutan "120" isimli sinema filmini izlediler. Yaşları 12 ile 17 arasında değişen 120 çocuğun ülke için yaptığı fedakarlığı anlatan '120' filmini izleyen Methiye Dumlu İlköğretim Okulu öğrencileri filmden büyük keyif aldıklarını belirtirlerken ülkemiz için yapılan fedakarlıkları gördüklerini söylediler. 

Öğrencilerin 120 filminden oldukça etkilendiklerini ve tarihimizde yaşanan gerçekleri gördüklerini kaydeden Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Müdür Vekili Alattin Yılmaz, tarihimizin altın sayfalarında daha oyun çağlarında küçücük çocuklarımızın yaptıkları fedakarlıklar bir kere daha düşünmemizi ve vatanımızın hangi zorluklar altında kurulduğunu anlamalarını sağladığını söyledi. 

Yılmaz, "Bu bakımdan özellikle bu günlerde bu filmin ayrı bir önemi olduğunu belirtmek isterim. Öğrencilerimizin tarihimizi anlatan bu filmi izlemesinde büyük katkısı olan ÇYDD yöneticilerine de teşekkür ederim'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 17:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?