30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Danışman Akarcalı'ya dayak

ANAVATAN Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Reyhan Balandı'nı eski danışmanı Ali Yücel Akarcalı, öldüresiye dövüldü. 24 Kasım Cuma gecesi Ankara'nın Temelli İlçesi yakınlarında yarı baygın durumda bulunan Akarcalı, Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede bir gece müşahade altında tutulan Akarcalı, Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı suç duyurusunda, kendisini Reyhan Balandı'nın dövdürdüğünü ve öldürülmesi konusunda talimat verdiğini ileri sürerek ağır suçlamalarda bulundu.

AKŞAM'ın ulaştığı Balandı ise Akarcalı'nın iddialarını reddetti ve 'Bunların tümü deli saçması. Bana daha önce şantaj yapan Akarcalı yağmur yağsa beni sorumlu tutacak. Düşmanı çok, dolandırmadığı adam yok' diye konuştu.

KAR MASKELİ ADAMLAR BAĞLADI

Bir dönem sevgili olduğunu iddiasıyla, Balandı ile çekilmiş mayolu fotoğraflarını basına sızdıran eski danışman Akarcalı, Ankara yakınlarında öldüresiye dövüldü.

Tedavisi tamamlandıktan sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade veren Akarcalı, 'Balandı beni evine çağırdı. Evde yeğeni ve kar maskeli iki adam tarafından ağzım ve ellerim bağlandı. Sonra otomobilin bagajına konulup ıssız bir yere götürüldüm. Burada öldüresiye dövüldüm. Sonra otomobille beni çiğnemek istediler. Balandı, öldürüp bir araziye gömün talimatı verdi' suçlamasında bulundu. Ali Yücel Akarcalı, savcılığa yaptığı suç duyurusunda 'Beni Reyhan Balandı'nın eşarbı, perde ve koltuk ipleriyle bağlamışlardı. Onları da delil olarak polise teslim ettim. Kiraladığım araç Reyhan Balandı'nın evinin önünde bulundu. Balandı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğum için başıma bunlar geldi' dedi.


akşam
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 14:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?