1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Defterdar Ceylan'dan valiye ziyaret

AFYONKARAHİSAR’DA VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Afyonkarahisar Defterdarı Mustafa Ceylan, 22-28 Şubat Vergi Haftası nedeniyle Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Haluk İmga, verginin uygarlık olduğunu, bir ülkede hizmetlerin yürüyebilmesi, devletin devletliğini ifa edebilmesi için vergi tahsilinin çok önem arz ettiğini dile getirdi. Vali İmga, "Temelde millete hizmet söz konusudur. Afyonkarahisar Defterdarlığı ve vergi dairelerimizin ne derece üstün bir çaba içerisinde olduğunu çok iyi biliyorum. Çalışmalarınızı takdirle izliyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum" diyerek konuştu. Vergi Haftası etkinliklerinin Türkiye'de kurumsal bir yapı kazandığına değinen Vali İmga, "Gerek vergi tahsilinde, gerekse onların işlemlerine katkı sağlamada rolünüzü biz de, vatandaş da çok iyi biliyoruz" dedi.

Afyonkarahisar Defterdarı Mustafa Ceylan da ekonominin daha sağlıklı gelişmesinde, bütçe hedeflerinin arzulanan şekilde gerçekleştirilmesinde, gelecek kuşakların sosyal güvenliğinin sağlanabilmesinde vatandaşların vergi görevlerini severek yerine getirmelerinin öneminin açık ve net olduğunu söyledi.

AFYONKARAHİSAR’DA VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 16:24:00
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 20:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?