2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Demokrat Parti iftar verdi

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından dün Çakmak Marble Otel'de il ve Merkez ilçe üyelerine iftar yemeği verdi. 

Çakmak Marble Otelde iftar yemeğinde buluşan Demokrat Parti Afyonkarahisar üyeleri, birlik ve beraberlim mesajları verdiler. İftar yemeğine DP Genel Başkan eski Yardımcısı Gültekin Uysal başta olmak üzere, il ve Merkez ilçe yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri de katıldı. İftar yemeğinde konuşma yapan DP İl Başkanı Adnan Demirel, "Böylesine anlamlı bir günde partili kardeşlerim ile bir arada olmaktan mutluluk duydum" dedi. 

Kongrelere devam 

İftar yemeği sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran DP İl Başkanı Adnan Demirel, ilçe kongrelerine devam ettiklerini ve son olarak Sandıklı ilçe kongresini gerçekleştirdiklerini söyledi. Demirel, "Demokrat Partimiz olağan genel kurula gittiği için Genel Başkanımız değişmişti. 14 Mayıs 2008 tarihinde yapmamız gereken Genel Başkanlık seçimleri genel merkez tarafından Ekim ile Kasım ayları arasına alındı. Bu nedenle de bizlerde ilçe kongrelerimizi Temmuz ayının son haftasında başlattık. Temmuz ayından bu güne kadar ilçe kongrelerimiz devam ediyor" diyerek konuştu. 

"Partimiz demokrasinin simgesidir" 

"İlimize ve ülkemize yapılan yatırımlarda kıratın mührünün olmadığı yer yoktur" diyen İl Başkanı Demirel, "Partimiz ülkemiz ve ilimiz için büyük hizmetler yapmıştır" ifadesine yer verdi. Demirel, "2009 yılı içerisinde yapılacak olan yerel seçim öncesi ilde, ilçelerde ve beldelerde Başkan adaylarımız belli olmaya başladı.
Demokrat Parti adından da anlaşıldığı gibi demokrasinin içinde olan bir partidir. Afyonkarahisar'ımız da eğer bir Üniversite, yol, havaalanı, fabrika varsa bunlar demokrasidir. Demokrat Partinin simgesi olan Kıratın simgesinin bulunmadığı yer yoktur. Kırat bu ülke için çok önemli hizmetlere mührünü basmıştır" dedi.


"Başbakan Erdoğan yine bir ilke imza attı" 

Demirel son günlerde Başbakan Erdoğan'ın basına karşı başlattığı boykot eylemini de değerlendirdi. Demirel; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın basına karşı başlattığı boykot bu güne kadar ülke yönetiminde yer almış Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Orgenerallerde bile görülmemiştir. Bizler Başbakana bunu neden yapıyorsun diyemeyiz. 

Fakat yapmasını da doğru bulmuyoruz. Daha önce hiç kimsenin yapmadığı gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yine bir ilke imza atmıştır. Karar ve takdir onundur diyorum" dedi.

Afyon Kurtuluş
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 14:42:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?