4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Devlet Hastanesi'ne yeni üniteler

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin yeni Ameliyathane ve yoğun bakım ünitesi AK Parti Milletvekilleri ve Vali Haluk İmga'nın katılımıyla açıldı.

Afyonkarahisar'da 2 Milyon 200 bin TL ile faaliyete geçirilen Devlet Hastanesi Ameliyathane ve Yoğun Bakım ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga ve kurum müdürleri ile sağlık çalışanının katıldığı törende, protokol ameliyathane açılışını gerçekleştirdi ve hastane içinde izlenimlerde bulundu.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne ameliyathane ve yoğun bakım bölümünün açılması ile birlikte, sağlık alanında önemli bir adım atıldığını belirten Açba, "Ameliyathane ve yoğun bakım ünitesi en son teknoloji ile donatıldı" dedi.

Vatandaşların daha huzurlu ve rahat ortamlarda tedavilerinin sağlanacağını söyleyen Vali İmga, "Sağlık alanında Afyonkarahisarımız önemli bir adım atıyor. Teknoloji ile iç içe olan devlet hastanemiz, bölgeye ayrı bir ahenk katacağına inanıyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 23:55:02
Güncelleme :18 Mart 2009 Çarşamba 00:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rafet kartal IP: 78.166.60.xxx Tarih : 18.03.2009 12:00:37

ameliyathanede parti mitingi.onlarca partili ve devlet görevlileri omuz omuza açılışta.pastada kesmişler döner sermayeden afiyet olsun.ama orada bıraktıkları virüsler kaç hastaya bulaşacak bakalım.tek parti dönemi hayırlı olsun.(Tabipler odasınında bilgisi olsun)