2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Diyarbakır'dan misafir geldiler

Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıl dönümü dolayısıyla Diyarbakır Kulp İlçe Kaymakamlığı ve Afyonkarahisar Garnizon Komutanlığı ortaklaşa bir program düzenledi.

Program çerçevesinde Afyonkarahisar'da yapılan kutlamalara Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde eğitim gören öğrencilerde tanıklık ediyor.

Afyonkarahisar Valiliği, İkmal Komutanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katılan öğrenciler ve beraberindeki öğretmenler Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Gazlıgöl Kaplıcası'nda ağırlandı.
Öğrenciler kaplıca öncesinde Özdilek Alışveriş Merkezi'ni ziyaret ettiler. Burada bir süre alışveriş merkezini gezen öğrencilerin şort ve mayo ihtiyaçları Özdilek Alışveriş Merkezi tarafından karşılandı. Daha sonra Gazlıgöl Kaplıcasına geçen öğrenci ve beraberindeki öğretmenler burada şifalı sulardan faydalanma fırsatı buldular.
Diyarbakır Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Arslan, Öğretmen Evi Müdürü Taner Baran, Barış İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Ayçe Durak, Zafer Haftası kutlamaları süresince kendileriyle yakından ilgilenen Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ve İkmal Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak'a teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 23:07:33
Güncelleme :31 Ağustos 2008 Pazar 08:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?