30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Doğalgaz borusu patladı

AFYONKARAHİSAR'DA DOĞALGAZ PATLAMASI

Afyonkarahisar'da Türk Telekom'un kazı çalışması esnasında doğalgaz borusu patladı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, Türk Telekom tarafından Ambaryolu Caddesi'nde yapılan kazı çalışmaları sırasında bugün doğalgaz borularının birisi patladı. Asfaltı kesmek için kullanılan iş makinesi doğalgaz borusunu patlatınca çevrede kısa süreli panik yaşandı. Doğalgaz borusu yanmaya başlarken, çalışmayı sürdüren yetkililer polis olay yerine gelinceye kadar vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaklaşık 20 dakika boyunca alev alev yanan doğalgaz borusuna ilk

olarak bir vatandaş köpükle müdahale etmek istedi. Görevlilerin uyarısı ile köpük sıkma işi durduruldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını su püskürterek kontrol altına aldı.

Patlamanın bulunduğu alanda bir vatandaşın gazete almaya çalışması ise görenleri şaşkına çevirdi. Vatandaşların uyarılarına aldırış etmeyen kişiye bir çalışan da yardım ederek istediği gazeteyi bulmasına yardımcı oldu ve vatandaş olay yerinden uzaklaştırıldı. Patlama esnasında trafiğe kapatılan yol, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

AFYONKARAHİSAR'DA DOĞALGAZ PATLAMASI
AFYONKARAHİSAR'DA DOĞALGAZ PATLAMASI
AFYONKARAHİSAR'DA DOĞALGAZ PATLAMASI
AFYONKARAHİSAR'DA DOĞALGAZ PATLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2011 Pazartesi 12:39:05
Güncelleme :4 Temmuz 2011 Pazartesi 15:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?