2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

DP'li 2 başkan AKP'ye geçti

Afyonkarahisar'ın Demokrat Partili (DP) Sultandağ İlçe Belediye Başkanı İsmail Çelik ve merkez Fethibey DP'li Belediye Başkanı Recep Cönk, AK Parti'ye geçti.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde Başkan Çelik'in rozetini Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Başkan Cönk'ün rozetini de Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba taktı.

Bakan Eroğlu, Başkan Çelik'in, gayreti, güler yüzlülüğü ve çalışkanlığıyla 3 dönemdir Sultandağ'da belediye başkanlığı yaptığını kaydetti. Çelik'in bundan sonra görevine AK Parti bayrağıyla devam edeceğini dile getiren Eroğlu, bütün belediyelere verdikleri destek gibi Sultandağ ilçesine de verecekleri destekle Başkan Çelik'in Sultandağ'ı şahlandıracağını ifade etti.

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sait Açba da, DP'den AK Parti'ye geçen Fethibey Belediye Başkanı Cönk'ün bundan sonra beldesine daha çok hizmet vereceğini söyledi.

AK Parti'ye geçtiği için Başkan Cönk'ü kutlayan Açba, "Başkan Cönk'ün DP'den AK Parti'ye geçmesi, demokrasinin AK Parti olduğunu göstermektedir" dedi. Sultandağ'da 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Başkan İsmail Çelik, AK Parti çatısı altında olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Nasip olursa bundan sonra görevine AK Partili belediye başkanı olarak devam edeceğini aktaran Çelik, "Hükümetimizin desteği ile Sultandağ ilçemize daha güzel hizmetler yapacağız. Allah bizi utandırmasın" diye konuştu.

AK Parti'ye geçtiği için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Fethibey Belediye Başkanı Cönk ise, bundan sonra yoluna AK Parti çatısı altında devam edeceğini ve AK Parti'yi önümüzdeki yerel seçimlerde daha iyi yerlere getireceklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 22:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?