4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

DSP'li tek belediye

Demokratik Sol Parti (DSP) Afyonkarahisar İl Başkanı Akif Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar'da tek belediyeleri olan Ayazini Belediyesi'ni ziyaret etti.
Afyonkarahisar'da toplam 28 ilçe ve beldede yerel seçimlere katılan Demokratik Sol Parti, sadece Ayazini Belediyesi'ni kazanabildi. Bunun üzerine DSP'liler Ayazini'ye geldi. DSP'den belediyeyi kazanan Atilla Kızıldereyi, DSP İl Başkanı Akif Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti.

Ayazini beldesinin tarihi önemine değinen Belediye Başkanı Atilla Kızıldere, Ayazini'yi hakkettiği noktaya getireceklerini ifade etti.  Afyonkarahisar'da partilerinin yerel seçimlerde 28 aday çıkardığını hatırlatan DSP İl Başkanı Akif Öztürk de, sadece Ayazini Belediyesini kazandıklarını ve bazı belde ve ilçelerde az farkla kaybettiklerini belirtti.

DSP'DEN VEFA ÖRNEĞİ
DSP İl Başkanı Akif Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Ayazini Belediye Başkanı Atilla Kızıldere'yi ziyaret sonrası uzun yıllar partilerinin belde teşkilat başkanlığını yapan ve geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden İbrahim Çetinkaya'yı da unutmadı. 2007 yılında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çetinkaya'nın mezarı başına karanfil bırakarak dua ettiler.

Ayazini Belediye Başkanlığının kazanılmasında hayatını kaybeden İbrahim Çetinkaya'nın büyük emeği olduğunu ifade eden İl Başkanı Akif Öztürk, "çok değerli yol arkadaşımızı kaybettik" dedi

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 23:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?