2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

'Düğün Belgeseli'ne gala gecesi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi tarafından hazırlanan "Düğün Belgesi" için gala düzenlendi.


Zeyland Alışveriş Merkezi'nin Sinema Salonunda gerçekleşen ''Düğün Belgesel''in galasında konuşan Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Belediyenin kültürel ve sosyal çalışmalarının artarak devam ettiğini söyledi. Kaptan, şöyle konuştu: ''Belediye hizmetleri sadece yol, su, kanalizasyon, temizlik, kaldırım işi değildir. Bu klasik belediyecilik anlayışı çok gerilerde kaldı. Saymış olduğum olmazsa olmaz çalışmaların yanı sıra, kentlilik bilincinin artırılması adına yapılacak bir çok sosyal, kültürel faaliyeti belediye görevleri içerisinde değerlendiriyoruz. Bu değerlendirme ışığı altında Belediye Başkanı ve ekibinin tek başına bunların altından kalkması mümkün değil. Bu bir ekip işidir. Bu konuda Afyonkarahisar Kent Konseyi, Türkiye'de yer alan Kent Konseyleri arasında önde gelmektedir. Kent Konseyi'nin içerisinde bilhassa, Hanımlar Meclisi çok üstün bir gayret göstererek her an yeni bir projeyle bana geliyorlar. Getirdikleri projelerde onlara destek olmak bizim en büyük görevimiz.''


Kadınlar Meclisi'nin Afyonkarahisar'daki kadınların problemlerini çözme adına bir çok projeyi hayata geçirdiğini belirten Kaptan, ''Hanımlar Meclisi'nin kadınlarımızın problemlerine çözüm getirme adına yaptığı işler orta yerde. Bugünde Afyonkarahisar'ın düğün kültüründe artık unutulmaya yüz tutmuş faaliyetlerini gönüllü arkadaşlarımız nakış nakış işleyerek sizlerin beğenisine sunacak. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum'' diye konuştu.


Konuşmaların ardından belgesel çekiminde sponsor olan firmalara ve programda görev alanlara Belediye Başkanı Abdullah Kaptan teşekkür belgesi verdi.
Belgeselin galasına, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Kent Konseyi Hanımlar Meclisi Onursal Başkanı Binnur Kaptan, Belediye Meclis Üyeleri, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Koçak, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Kazım Çengelci, Hanımlar Meclisi Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 17:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?