3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Efe'ye destek için Gebze'den geldiler

Kocaeli'ye bağlı Gebze ilçesindeki muhtarlar, MHP Ayazini Belediye Başkan adayı Mustafa Efe'yi ziyaret etti.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan adayı olan Mustafa Efe'yi Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ergin ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek sorunlarını anlattı.

Yerel seçimlerde Ayazini Belediye Başkan adayı Efe'ye destek vermek için Gebze'den Afyonkarahisar'a gelen muhtarlar, yerel seçimlerde Efe'ye başarılar diledi. Mustafa Efe'ye Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ergin, yönetim kurulu üyeleri Sadık Güven, Necati Özyurt, Ali Coşkun ve Vedat Tiryakieşlik etti.

1999-2004 yıllarında belediye başkanlığı yapan Mustafa Efe'nin beldesine 2009-2014 arasındaki beş yıl içerisinde de önemli hizmetler edeceğini ifade eden Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Ergin, "Gebzeli muhtarlar olarak Efe'ye yerel seçimlerde başarılar diliyoruz" dedi.

Muhtarların kendisini ziyaret etmesinden memnun olan Ayazini Belediye Başkan adayı Efe, Gebze'den Afyonkarahisar'a kendisini desteklemek için gelen muhtarlar derneği başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek "29 Mart 2009 yerel seçimlerinde halkımın hizmetine nail olduğum zaman bana güvenen değerli büyüklerimin güvenlerini boşa çıkarmayacağım" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından muhtarlar ve Mustafa Efe hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 19:24:07
Güncelleme :8 Şubat 2009 Pazar 19:29:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?