3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Egeli Başkanlar Afyon'a hayran kaldı

Afyonkarahisar’da 12 ve 13 Şubat’ta yapılacak olan Ege Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen belediye başkanları, Vali Muzaffer Dilek ve Belediye Başkanı Abdullah Kaptan’ı ziyaret etti.

Bir süre Vali Dilek ile sohbet eden başkanlar, daha sonra Belediye Başkanı Abdullah Kaptan’ı ziyaret etti. Başkan Kaptan, belediye başkanlarına teşekkür ederek, "Burada olmanızdan mutluyuz. Yeni çıkan yasalar çerçevesinde birşeyler yapabiliyorsak, bu toplantılara borçluyuz. Biz, birbirimize ’hangi partiden seçildin’ diye sormayız. Önemli olan birlik ve beraberliktir. Bilgi ve birikimlerimizi birbirimize aktarmazsak, herkes Amerika’yı yeniden keşfetmeye başlar. Birlik ve beraberliğin her yerde olduğu gibi belediye başkanları arasında da olması gerekir" dedi.
Başkan Kaptan ayrıca, ilçe ve belde belediyelerinin en büyük eksikliğinin, teknik eleman yetersizliği olduğunu ve toplatıya ilçe ve belde belediye başkanlarını da davet ettiğini sözlerine ekledi.

Belediye başkanları adına konuşan Uşak Belediye Başkan Vekili Mesut Apaydın da, Afyonkarahisar’da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, "Gelip geçerken buraya uğruyorduk. Çok temiz, pırıl pırıl bir şehir gördük. Afyonkarahisar çok şanslı. Başarılı bir belediye başkanları var. Çok güzel çalışmaları var. Yaptığımız toplantılarda katlımın en fazla olduğu şehir" diye konuştu.

Yarın saat 10.15’te İkbal Termal Otel’de başlayacak olan Yönetim Kurulu Toplantısı, aralıklarla gün boyu devam edecek. Yönetim Kurulu Üyesi Belediye Başkanları, Afyonkarahisar’da geçirecekleri süre içerisinde Afyonkarahisar’ın öne çıkan sektörlerle ilgili fabrikaları ziyaret ederek inceleme fırsatı da bulacaklar.

Ege Belediyeler Birliği’nin Afyonkarahisar’da yapılacak olan Yönetim Kurulu Toplantısı’na, Ege Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Gördes Belediye Başkanı İbrahim Emre, Cenkyeri Belediye Başkanı Ünsal Uzunyılmaz, Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Ulucak Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, M. Kemalpaşa Belediye Başkanı Hayri Öztetikler, Gediz Belediye Başkanı M. Ali Saraoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Halil Günay, Karaburun Belediye Başkanı Serdar Yasa, Tunçbilek Belediye Başkanı Mutahhar Temel, Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, Demirci Belediye Başkanı Mithat Erşahin, Hisarcık Belediye Başkanı Nihat Helvacı katılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2005 Cumartesi 17:36:39
Güncelleme :28 Şubat 2005 Pazartesi 14:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?