2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Eğitim Parkı'nda yeni dönem

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı tarafından kurulan Afyonkarahisar Eğitim Parkı'nda etkinlik takvimine göre 1. dönem 15 eylül 2008 pazartesi günü başlıyor.


Afyonkarahisar Eğitim Parkı bin 100 metrekare kapalı alanı, açık spor alanları, tam donanımlı derslik ve proje odalarıyla 5 yıldır Afyonkarahisar'da ilköğretim çağı çocuklarının aldığı temel eğitime destek veriyor.


Tamamı ücretsiz olan programlardan 7-16 yaş arası ilköğretime devam eden tüm çocuklar yararlanabiliyor. Programlar, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Sosyal Etkinliklere Destek Protokolü kapsamında, okul içi ve dışı saatlerde uygulanabiliyor.
Çocukların dil iletişim becerileri, bilim teknik, güzel sanatlar alanlarında yaşam becerilerinin artmasına yönelik programlar, eğitim departmanı ve konusunda uzman akademisyenler tarafından hazırlanıyor.


15 Eylül 2008 pazartesi günü yeni dönemi açılacak olan eğitim parkı, var olan etkinliklerin dışında farklı alanlarda yeni etkinliklerle de bu yıl çocuklara ilköğretimdeki başarılarını tamamlayıcı eğitim desteği verecek.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 14:50:13
Güncelleme :8 Eylül 2008 Pazartesi 17:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?