2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

El emeği göz nuru

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi, düzenlenen bir törenle açıldı.


Sandıklı Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca hazırladıkları el işi ürünleri, düzenlenen bir sergiyle vatandaşların beğenisine sunuldu.
Serginin açılış töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Aycan, makine nakışı, kurdele nakışı, ahşap boyama ve halı dokuma kurslarına katılan kursiyerlerin hazırladığı el işlerinin sergileneceğini söyledi. Aycan, “Kursa katılan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Bu kursların düzenlenmesinde emeği geçen mesai arkadaşlarımı kutluyorum. Hanımlarımızın ilgisi devam ettikçe, ihtiyaç duyulan her alanda kurslar açmaya ve onların arzu ettiği eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz” dedi.


İlçe Kaymakamı Adnan Kayık da yaptığı konuşmada, “Halk eğitim merkezleri, topluma meslek ve sanat edindiren önemli kurumlardandır. Düzenlenen bu tip kurslar işsizlerimize ekonomik imkanlar sağlarken onları meslek sahibi de yapmaktadır” dedi.


Serginin açılışına, Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yağız ile çok sayıda davetli katıldı.

..
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 18:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?