2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Emniyet müdürüne veda yemeği

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ve eşi Binnur Kaptan, emekliye ayrılan İl Emniyet Müdürü Natık Canca onuruna veda yemeği verdi.

Afyonkarahisar'da Cumartesi günü yaştan emekli olacak olan İl Emniyet Müdürü Natık Canca ve eşi Nurdan Canca'ya Garden Kale Hotel'de Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kapta tarafından veda yemeği verildi.

Yemeğe Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye daire müdürleri katıldı. Afyonkarahisar'da 7 yıl görev yapan Natık Canca ile çalışmanın kendisine onur verdiğini söyleyen Başkan Kaptan, "Natık Ağabeyimden çok şeyler öğrendim. Ne zaman onunla çalışsam bana ayrı bir mutluluk verirdi" dedi. Afyonkarahisar'da geçirdiği 7 yılın hatırasının önemli olduğuna değinen İl Emniyet Müdürü Natık Canca, "Afyonkarahisar tarihi ve coğrafi konumu ile Türkiye acısından önemli bir ildir. Fakat bunun kıymetini bir türlü bilemiyoruz. Eğer Afyonkarahisar'ın kıymetini biraz bilelim Türkiye'nin değişilmez tek ili olarak yer alırız. Afyonkarahisar halkının sıcak kanlı davranışı ve yaklaşımı bana büyük bir moral verdi. Bende bu moral ile Afyonkarahisar'da görev yapmaktan oldukça mutluyum" dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kaptan Emniyet Müdürü Canca'ya çeşitli hediyeler verdi. İl Emniyet Müdürü Canca, kendisi onuruna verilen yemekte Afyonkarahisar Belediye Başkanı Kaptan, mahalle muhtarları, belediye Meclis üyeleri ve Belediye daire müdürleri ile helalleşti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 13:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?