4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Emniyetten bayram tedbirleri

AFYONKARAHİSAR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Ali Bilkay, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi gerekli önlem ve tedbirlerin alındığını, vatandaşın güven ve huzuru için bayramı geçirebileceğini ifade etti.

İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, yaptığı açıklamada bayram süresince yaklaşık beş yüz polis memurunun görev yapacağını kaydetti. Bilkay, vatandaşın huzur ve güvenli bir şekilde bayram geçirmesi için de fazla mesai yapacaklarının altını çizdi.

Şehir merkezinin işlek cadde, sokak ve mahallelerinde halkın yoğunlukta bulunduğu bölgelerde ulaşım, huzur ve güveni sağlamak için devriyelerin yaya ve motorize olarak görev yapacağını belirten Bilkay, “Alışveriş merkezlerinde meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yan kesicilik ve benzeri olayların önlenmesi için yaya ve motorize ekipler görevlendirdik. Ayrıca trafiğin yoğunlaşacağı ana yollar ile ilçe merkezinde bulunan cadde ve kavşaklarda bayram süresince ek trafik ekipleri görevlendireceğiz” dedi.

Vatandaşlara bayram ziyaretlerine giderken dikkat etmeleri gereken konularla ilgili önerilerde de bulunan Emniyet Müdürü Bilkay ,”Apartman görevlileri sorumluluklarını bilmesi ve sahip çıkması gerekiyor. Komşular birbirlerine güvenmeli ve sürekli irtibat halinde olmalı. Günün 24 saati şüphelendikleri her durumda '155 Polis İmdat' telefonu aracılığıyla durumu güvenlik güçlerine bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 15:44:05
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 12:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?