1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

En çok okuyana teşekkür

AFYONKARAHİSAR'DA KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Afyonkarahisar'da 46. Kütüphane Haftası nedeniyle düzenlenen törende, kütüphaneden en çok yararlanan okuyuculara ödül ve teşekkür belgesi verildi.

Afyonkarahisar merkezinde bulunan Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen törenlde, 46. Kütüphane Haftası kutlandı. Törene Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali İhsan Narlı, Kütüphane Müdürü Abdullah Aytekin, daire müdürleri ve ilköğretim okulu öğrencileri katıldı.

Törende, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin Kütüphane Marşı'nı seslendirmesinin ardından Kütüphane Haftası ile ilgili şiirler okundu. Açılışı konuşmasını yapan Kütüphane Müdürü Aytekin, asıl amaçlarının kitaplara olan ilgiyi arttırmak ve okuma bilincini geliştirmek olduğunu söyledi. Müdür Aytekin, "Kütüphane Haftasının 46'ncı yılını kutluyoruz. Bu kutlamaların amacı halk ile kitapları kavuşturmaktır. Herkesi kitap okuma hastalığına davet ediyorum" diye konuştu. Törende kütüphaneden en çok yararlanan okuyuculara teşekkür belgelerini ve ödüllerini Vali Yardımcısı Kişioğlu takdim etti.

AFYONKARAHİSAR'DA KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ
AFYONKARAHİSAR'DA KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 15:17:02
Güncelleme :30 Mart 2010 Salı 15:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?