2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Endişeli bekleyiş sürüyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dün gece batan gemide bulunan Şevki Gönüllü ve Murat Karaca'nın aileleri umutlu bekleyişini sürdürüyor.
Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesinde kamyonlarına kağıt ve mukavva yükleyerek İstanbul'a götürmek için yola çıkan Şevki Gönüllü ve Murat Karaca, Bandırma ilçesinde karşıya geçmek için gemiye bindi. Geminin bir süre sonra batmasının ardından yapılan uzun aramalarda Şevki Gönüllü ve Murat Karaca'ya ulaşılamadı. Şevki Gönüllü ve Murat Karaca'nın Afyonkarahisar'daki aileleri ise haberi sabah saatlerinde televizyondan öğrendi. Annesi ve babasının öldüğü öğrenilen Murat Karaca'nın (32) dayısı Ali İhsan Yağcı, yeğenin yıllardır bu işi yaptığını söyledi. Umutlarını yitirmediklerini söyleyen İhsan Yağcı, "Sabah saatlerinde acı haberi aldık. Ne olup bittiğini de bilmiyoruz. 3 tane çocuğu var. Beklemek daha da acı veriyor. Sürekli haberleri bekliyoruz. Umudumuzu yitirmedik" dedi. Karaca'nın diğer dayısı Ahmet Yağcı ise, yeğenlerinin öldüğünü düşünmediklerini, iyi bir haber beklediklerini söyledi. 

Geminin batmasıyla hala ulaşılamayan şoför Şevki Gönüllü'nün aynı ilçedeki babası Selahattin Gönüllü ise, kurtarma çalışmalarını sürekli takip ettiklerini, oğlunun en azından cenazesine ulaşılmasını yetkililerden istedi. Uzun zamandır oğlunun ülke genelinde yük taşıdığını söyleyen

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 09:17:11
Güncelleme :19 Eylül 2008 Cuma 10:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tüzün oğlu IP: 88.250.4.xxx Tarih : 16.09.2008 18:19:15

inşallah kurtulurlar allah ailesine sabır versın boyacı