30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Eroğlu oyunu Şuhut'ta kullandı

BAKAN EROĞLU OYUNU AFYONKARAHİSAR'DA KULLANDI

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, demokrasi aşığı olduklarını belirterek, "milleti hakir gören, millete tepeden bakanların neticeleri ortadadır" dedi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 24. Dönem milletvekilliği seçimlerinde memleketi Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu 1024 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanmaya yalnız gelen Eroğlu, okulda kendisini karşılayanlarla selamlaştıktan sonra 1024 nolu sandığın bulunduğu bölüme geldi. Seçmen kağıdını sandık başkanına uzatan Eroğlu, daha sonra oy pusulasını alarak kabine gidip oyunu kullandı. İçeride kendisi ile görüşmek isteyenlerle sohbet eden Eroğlu, çıkışta basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Eroğlu, seçimlerin birlik beraberlik ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmasını temenni etti. Seçim süreci boyunca gezmediği yerin kalmadığını söyleyen Eroğlu, bu çalışmalarına ilk olarak Diyarbakır'da başladığını anlattı. Daha sonra Şanlıurfa'ya iki defa gittiğini anlatan Eroğlu, Kilis, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Mersin, Konya, Uşak, Isparta, Burdur, Muğla, İzmir, Aydın, Manisa, Çanakkale, Balıkesir, Trakya'nın bütün vilayetleri, Nevşehir, Kayseri, Karabük, Bilecik, Erzincan, Kars ve daha pek çok ile ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

Dolaştığı yerlerde hakikaten demokrasiye karşı büyük bir alakanın olduğunu belirten Eroğlu, şöyle konuştu: "Afyonkarahisar'da da gezmediğimiz yer, görmediğimiz belde, girmediğimiz ilçe kalmadı. Şunu gördük, Afyonkarahisar bir demokrasi örneği verdi. Ben bütün Afyonkarahisarlılara teşekkür ediyorum. Demokrasi özgürlüğünü Afyonkarahisar'da da gördük ve yaşadık. Herkes sandığa gidince hür iradesini kullanacak. İnşallah hayırlı neticeler çıkar. Bütün milletimizin gösterdiği bu demokratik olgunluktan dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Demokrasi için kim çok hizmet ederse millet ona reyini verir. Aksi takdirde milleti hakir gören, millete tepeden bakanların neticeleri ortadadır. Geçmişte de bunu yaşıyoruz. Biz de bir demokrasi aşığıyız, milletimize aşığız."

Afyonkarahisar sevdalısı olduğunu belirten Eroğlu, şunları söyledi: "Afyonkarahisar ve ülkemiz için inanın düşünmediğimiz saat yok. Bana 'Dün ne yediniz?' diye sorsanız inanın bilemem ama bana sorun 'Türkiye'de ne kadar tesis var?' diye hepsi ezberimdedir. Hepsini takip ediyorum, her gün takip ediyorum. Zaman zaman kontrol ediyorum. Bu, millete olan aşktan dolayı, millete olan sevdadan dolayı oluyor. İnşallah çok daha güzel hizmetler yapacağız. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir, bütün güç

milletindir. Milletin iradesi tecelli edecektir. Biz seçimden sonra da bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız."

BAKAN EROĞLU OYUNU AFYONKARAHİSAR'DA KULLANDI
BAKAN EROĞLU OYUNU AFYONKARAHİSAR'DA KULLANDI
BAKAN EROĞLU OYUNU AFYONKARAHİSAR'DA KULLANDI
BAKAN EROĞLU OYUNU AFYONKARAHİSAR'DA KULLANDI
BAKAN EROĞLU OYUNU AFYONKARAHİSAR'DA KULLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 13:12:00
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 00:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?