3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Eroğlu Şuhut'ta sandık başına gitti

Pazartesi gününden bu yana memleketi Afyonkarahisar'da seçim çalışmalarına katılan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, oyunu Şuhut ilçesinde kullandı.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Kurtuluş İlköğretim Okulunda 1022 nolu sandıkta oy kullanan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'nın Alanya ilçesinde kapakları patlayan Dim barajı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dim barajının Türkiye'nin en önemli ve sağlam barajı olduğunu anlatan Eroğlu, Dim barajı ile ilgili çalışmayı başlattıklarını ifade etti. Dim çayı üzerindeki Dim barajının Türkiye'nin en sağlam ve dayanaklı barajlarından biri olduğunu anlatan Eroğlu, "Buradaki olay tahliye kapaklarından birinden kaynaklanmaktadır. Burada zaten fazla su var tahliyesi de kontrollü olarak yapılıyor. Bu konuda kimse endişe etmesin. Bakanlık olarak Dim barajı ile ilgili çalışmalarımız yapılıyor. Sıkıntı doğabilecek bir sorunumuz yok" dedi.

Mahalli idareler seçimine de değinen Eroğlu, 29 Mart seçimlerinin ardından yerel yönetimlere seçilen kişilerin yarından itibaren parti rozetlerini bir kenara bırakarak vatandaşa hizmet etmeye başlayacağını söyledi. Hükümet olarak bugüne kadar parti ayırımı yapmadan vermiş oldukları hizmetlere devam edeceklerini belirten Eroğlu, "Seçimlerin ülkemize ve ülke insanına hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 15:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?