4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Eroğlu Şuhut'ta seçim bürosu açtı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, partisinin seçim bürosu açılışına katıldı.

 Eroğlu, seçimlerin kardeşlik ve barış içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
AK Parti Şuhut Belediye Başkan adayı Recep Bozkurt'tun seçim bürosunun açılışını Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yaptı.

Partisinin seçim bürosu açılışı için doğdu ve büyüdüğü ilçeye gelen Bakan Veysel Eroğlu, Şuhut halkı tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Afyonkarahisar'a önemli hizmetlere imza attıklarını ifade eden Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ı Ege'nin yıldızı yapacaklarını söyledi.

"SEÇİMLERDE TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN BEZ KULLANIN"
Seçimlerin çevreci bir anlayış ile yapılmasını istiyoruz diyen Bakan Veysel Eroğlu, bu nedenle seçimlerde çevre kirliliğini önlemek için çevreci bir yaklaşım ile genelge yayınlayarak bez afişleri tercih edilmesinin doğru olacağını ifade etti.

Bakan Eroğlu, "Seçimlerde daha temiz bir görünüm için parti olarak bez kullandık. Bunları toplayıp tekrar kullanacağız. Biz seçim öncesi ve sonrası sokak ve caddelerin kirlenmesini istemiyoruz. Bende bu konuda bir genelge yayınladım. Bu seçimlerde çevreci bir anlayış ile yapılmasını istiyoruz. Lüzumsuz bir şekilde asılmasına gönlümüz razı değil. Plastik ve kağıt yerine bez kullanmaya gayret gösteriyoruz. Bunları topluyoruz, tekrar kullanacağız. Diğer bütün partilere de bu konuda hassas olmaları için rica ediyorum. Bu konuda Parti Genel Başkanlarına ayrıca açık mektupla genelgeyi gönderdim. Dolayısıyla inşallah bu seçimleri hep birlikte kardeşlik havası içinde dostça geçireceğiz. Bu bir yarıştır. Neticede kim kazanırsa onu tebrik ederiz. Ona hep beraber destek veririz. Kim kazanırsa ona yardım etmeye hazırız. Çünkü bizde kati suretle bir ayrımcılık yoktur. Çünkü bu bir yarıştır. Projelerini en iyi şekilde ortaya koyan, vatandaşlarını kucak açan kazansın. Kazanana hep beraber destek vereceğiz. Eşit mesafede yaklaşacağız. Mühim olan 72 milyon vatandaşımızın hepsi bizim vatandaşımızdır. Ben şuanda 72 milyonun bakanıyım ve onları temsil ediyorum. Dolayısıyla herkesi seviyoruz ve kucaklıyoruz. Bu yüzden böyle bir genelge yayınladık. Ben bu seçimlerin huzur içinde kardeşlik havasında güzel bir şekilde birbirimize sevgi ve saygı göstererek geçmesini diliyorum. Zaten bizde ortalığı germe taraftarı değiliz. Zaten herkesi kucaklıyoruz" dedi.

BAKAN EROĞLU, ÇOCUKLARA GOFRET DAĞITTI
Konuşmasının ardından Şuhut esnafını ziyaret eden Bakan Veysel Eroğlu, etrafına toplanan çocuklara eliyle çikolata ve gofret dağıttı. AK Parti Şuhut Belediye Başkan adayı Recep Bozkurt'u yanında ayırmayan Bakan Eroğlu, ilçe esnafının sıkıntılarını dinleyerek, AK Parti iktidarı döneminde yapılanları ilçe halkı ile paylaştı. Bakan Eroğlu'na Şuhut ilçesi büyük ilgi gösterdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 15:21:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?