4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Eski başkan yeniden göreve talip

Afyonkarahisar İhsaniye Milliyetçi Hareket Partisi Ayazini Belediye Başkan adayı Mustafa Efe, 1999-2004 yılları arasında belediye başkanlığı yaptığını ve yarım kalmış hizmetlerine devam etmek için yeniden aday olduğunu söyledi.

Ayazini Beldesinin ilk belediye Başkanı olduğunu dile getiren Mustafa Efe, yeniden Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altından Belediye Başkan adayı olarak yarım kalmış hizmetlerine devam edeceğinin altını çizdi.

Efe, "Ayazini Belediye olduğundan ilk belediye başkanı olarak 1999-2004 yılları arasında görev yaptım. Bu görev süresi boyunca ilk belediye olmamızdan dolayı bir çok zorluklar ile karşılaştık. Ama tüm zorlukları aşarak beldemize araç, gereç, yol, kanalizasyon yapma hizmetine nail olduk. 2004 yerel seçimlerinde yeniden aday olmadım. Bir dönem beklemeyip başkanlık yaptığım süre içerisinde yaptığım doğru ve yanlışları dışarıdan gözlemek istedim. Bu nedenle 29 Mart 2009 Mali idareler seçiminde yeniden beldemden aday olmaya karar verdim. Halkımızın takdiri ile başkan olduğumuzda, beldemiz halkın huzur ve güveni sağlayarak, belde ekonomisini canlandırmayı hedefliyorum. Tarihi güzelliği sahip beldemizin gelişmesi, tanıması ve yatırımcıların çoğalabileceği yeni bir belde yapmanın peşindeyim. bu yüzden diğer siyasi partilerden Belediye Başkan adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyor, Ayazini halkı hizmetin en iyisine layıktır diyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 14:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?