2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Eski Vali'ye büyük ilgi

Bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak için Afyonkarahisar'a gelen, Afyonkarahisar eski Valisi ve Danıştay 12. Daire Üyesi Muzaffer Dilek, kentte büyük ilgiyle karşılaştı.
Sabah saatlerinde ilk olarak Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga'yı makamında ziyaret eden ve başbaşa öğle yemeği yiyen Dilek, Methiye Dumlu Anaokulu'nun açılışına katıldıktan sonra, Afyonkarahisar Kültür ve Semt Evi'ni ziyaret etti. Kendisi tarafından restore ettirilerek vatandaşların hizmetine sunulan merkezi gezen Dilek'in zaman zaman duygulandığı gözlendi. Kendisine eşlik eden Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ve diğer yetkililerle birlikte merkezin bahçesinde kahve içen Dilek'e, çevredeki vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Bazı çocukların çiçeklerle karşıladığı Dilek, yaşlı vatandaşlarla da sohbet etti.


Muzaffer Dilek, Afyonkarahisar Kültür ve Semt Evi'nin anı defterine de şunları yazdı; "Afyonkarahisar Kültür ve Semt Evi'ni 19 ay aradan sonra ilk kez ziyaret ettim. Bu merkezin amacı doğrultusunda faaliyetini sürdürmesi beni mutlu etti. Kurucu kadronun görevini sürdürmesi, eğitim ve öğretim amaçlı çalışmaların devam ettirilmesi memnunluk verici. Bu merkeze sahip çıkan Afyonkarahisar halkına ve sayın Valisi Haluk İmga'ya teşekkür eder, tüm çalışanları yürekten kutlarım."
(ATA-Y)
12.06.2008 18:20 TSİ

..
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 19:29:04
Güncelleme :12 Haziran 2008 Perşembe 19:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?