1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Esnaf icra takibinde

EKKK, MALİ KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Afyonkarahisar S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (EKKK) 2009 yılı Mali Genel Kurulu esnafın katılımı ile gerçekleşti.

Yasemin Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen 2009 yılı Mali Genel Kurulu’nda bir konuşma yapan EKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir, esnafın kredi ihtiyacına cevap vermeye çalıştıklarını belirterek, “Afyonkarahisar esnafı ödemelerini gününde yapmak için büyük bir uğraş veriyor” dedi. Bazı esnafın kredilerini ödemekte zorlandığını da belirten Birliktir, "Sıkıntısı olan esnafa yardımcı olabilmek için büyük bir uğraş veriyoruz. Esnaf kullandığı kredileri zamanında ödediğinde sorunla karlaşmıyor. Ancak çekilen kredi ödenmediğinde, bizlerin de istemediği bazı gelişmeler oluyor. Bunlardan en önemlisi çekilen kredi ödenmediğinde, icra takibi başlıyor” dedi.

Kooperatife kayıtlı 5 bin 400 üye bulunduğunu da sözlerine ekleyen EKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir, tüm üyelerine yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Birliktir'in konuşmasının ardından kooperatifin 2009 mali yılı nedeni ile gelir, gider ve denetim raporları okundu. Okunan raporlar kooperatif üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

EKKK, MALİ KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 17:46:00
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 00:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?