4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Esnafa karanfilli ziyaret

Afyonkarahisar'da esnaf ziyaretlerini sürdüren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, son olarak Uzun Çarşı, Ambaryolu, Kurtuluş ve Bankalar caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Partisinin Afyonkarahisar'daki seçim çalışmalarına katılan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Uzun Çarşı, Ambaryolu, Kurtuluş ve Bankalar caddesindeki esnafı ziyaret ederek, partisinin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban'a destek istedi.

Çarşı esnafına karanfil dağıtan Bakan Eroğlu, yarın yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinerek, tüm Afyonkarahisarlıları sandık başına gitmeye davet etti. Bakan Eroğlu'na esnaf ziyaretleri esnasında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sait Açba, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Aydoğan ve Ahmet Koca, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve belediye meclisi üyesi adayları da eşlik etti.

Bakan Eroğlu, ziyareti sırasında çarşı esnafı ile sık sık sohbet ederek, belediye başkan adayı Çoban'ın projelerinden bahsetti. Bakan Eroğlu, esnaf ziyaretinin ardından Bolvadin ilçesine hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 18:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?