4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Esnafa sahte para uyarısı

ESNAFA SAHTE PARA UYARISI

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Kurban Bayramı'nı fırsat bilen bazı sahtekarların piyasaya sahte para sürdüğü yönünde duyum aldıklarını belirterek bu konuda esnafı uyardı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, yaklaşık bir yıldır ciddi bir global kriz içinde olan ekonominin en büyük sıkıntısını küçük esnaf ve sanatkarın çektiğini söyledi. Bu sıkıntıları hafifletecek iki dini bayram olduğunu anlatan Birliktir, şöyle konuştu: "Esnaf ve sanatkarımız büyük umutla Kurban Bayramı alışverişinden medet beklemektedir. Maalesef kendini bilmez vatan haini sahtekar dolandırıcıların bugünlerde piyasaya sahte para sürdükleri duyumunu almaktayız. Bu

nedenle dükkan sahibi küçük esnaf, sanatkar ve pazarcı esnafa sahte para konusunda dikkatli alışveriş yapmalarını tavsiye ediyorum. Bu durumla karşılaşan esnaf olursa da kimsenin gözünün yaşına bakmadan emniyet güçlerine şikayet ve teslim etmelerini öneriyorum. Esnafımız bu ve buna benzer konularda birbirlerine destek olmalılar."

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2009 Pazar 17:07:05
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 11:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?