30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Esnaftan eğitime destek

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Belediyesi ve esnaflar tarafından Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu'na 33 bilgisayar hediye edildi. 

Düzenlenen törende konuşan Sandıklı Melek Yüksekokulu Müdürü Abdullah Taytak, 974 öğrencisi, 12 akademik, 12 idari personeli ile Sandıklı'ya sosyal ve kültürel anlamda katkıları olan bir okul olduklarını belirtti. Okula yapılan her yardımın kişiye değil, Sandıklı'ya kalan bir hizmet olacağını ifade eden Taytak, "Bu tür yardımlar okulumuzun gelişmesine hiç kuşkusuz bir destektir.

Yeni oluşturulan bilgisayar laboratuarının açılmasında emeği geçen Belediye Başkanı Mustafa Özpınar ile işadamlarına teşekkür ederim" dedi. Belediye Başkanı Mustafa Özpıhnar ise, eğitimin her kesimine destek verdiklerini belirterek, "Bütün eğitim kurumları ile iç içe olmaya gayret ettim.AKÜ Meslek Yüksekokulu'na gerekli önemi verdik. Okulun turizm bölümünün değerli katkılarını gördük Kaplıcada Ar-ge çalışması yapıldı. 


Bize ışık tuttu. Bizler yerel yönetimler olarak yüksek okulumuzun yanındayız. Bize her konuda desteği sağlayan işadamlarımıza, esnafımıza teşekkür ederim. Onların desteği ile bilgisayar laboratuarı açılmasını gerçekleştirdik. Teknolojik çağda olduğumuz bu günlerde burada okuyan öğrencilerimizin ufkunun açmasına, dünyadaki emsalleri ile öğrenci grubu arkadaşlarıyla aynı seviyede eğitim alabilmesi, rekabet edebilen eğitimli nesillerin yetişmesi açısından böyle güzel bir laboratuarın yüksekokulumuza yakışmıştır" diye konuştu.
Konuşmaların ardından bilgisayar laboratuarının açılışı gerçekleştirildi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 15:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?